Zachew91

I Pod With Stock Radio Not Working

7 posts in this topic

I have the stock radio in my car and have my IPOD pluged in with USB in glove boxs. Does anyone have the same issue with it not playing any music. It says IPOD Load for the longest time and that's it. Seeing if yall r having the same issue.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

I wanna say it's only updated to certain apple firmware. iOS7 won't read on it.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yea cuz I looked it up and notice other people with different vehicles r having same problem. It works in my wife's car but not mine.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Well I had a lot of songs on mine it took between 5-10 mins to load after that it worked..... I got annoyed and just changed the radio

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Same with mine, there is an update to version 18.0.0 called dealer and they said it is $125 for the update. They have only done 2 cars for this issue and no way of knowing if it solves the usb load issue.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yea mine took about 5 to 10 min to load to. It sucks but after a month or so it hasn't been working just keeps saying IPOD loading. 125 for an update that may work. Just might replace my radio

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

My wife has a kia forta works fine and my 2015 gmc canyon works fine.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now